ptp

Home » » Η νύχτα συναντά τη μέρα στο Σούνιο, σε μια απίθανη φωτογραφία.

Η νύχτα συναντά τη μέρα στο Σούνιο, σε μια απίθανη φωτογραφία.

Written By sitemp3 on Kamis, 19 April 2012 | 02.07

Το μεγαλείο της ελληνικής φύσης όταν η νύχτα συναντά τη μέρα αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία ενός Έλληνα που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από το ενημερωτικό δίκτυο ABC.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ξένου δικτύου, εκ πρώτης όψεως η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί με φακό fish-eye, υπερευρυγώνιο, ωστόσο με μια πιο προσεκτική διακρίνεται πως κατά ένα "μαγικό" τρόπο καταφέρνει να απεικονίσει ταυτόχρονα μέρα και νύχτα σε ένα ενιαίο πλαίσιο.
Η φωτογραφία ανήκει στον ελληνικής καταγωγής Chris Kotsiopoloulos, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τράβηξε αυτή την 360 μοιρών λήψη στο Σούνιο, σκιαγραφώντας μια ολόκληρη μέρα, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ωστόσο δεν ήταν κάτι εύκολο, καθώς για να πετύχει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, έπρεπε ο Chris να παραμείνει υπομονετικά στο ίδιο σημείο 30 ώρες βγάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες τις οποίες αργότερα ένωσε σε μία!

Μάλιστα οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας των δυσκόλεψαν καθώς χρησιμοποίησε μέχρι πιστολάκι για να προστατέψει τους φακούς του από την υγρασία...
"Όλες οι φωτογραφίες μου έχουν μια μεγάλη ιστορία να πουν", λέει ο ίδιος, προσθέτοντας πως εδώ κρύβεται η ιστορία δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος, η δημιουργία του ήλιου, των πλανητών, της γης και του φεγγαριού.
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar