ptp

Home » » Μετακομίζουν γιατί τα χρέη ζορίζουν! Επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ στην Χαρ.Τρικούπη.

Μετακομίζουν γιατί τα χρέη ζορίζουν! Επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ στην Χαρ.Τρικούπη.

Written By sitemp3 on Selasa, 29 Mei 2012 | 03.00

 Τόσες μίζες έπεσαν στο Μπατσόκ αλλα τα χρέη...χρέη! Και ο ιδιοκτήτης του κτηρίου στην Ιπποκράτους απο οσο ξέρουμε ειναι Πασόκος του κερατά,αλλα δεν αντέχει άλλα φέσια,ολο στο περίμενε τον έχουν τον άνθρωπο...ζητήστε ρε απο τον Άκη κανα φράγκο, 200 εκατομμύρια Ευρω τσέπωσε...ουτε 1 ευρω στο κόμμα, ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ!!!

Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ δεν πάνε καθόλου καλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι υπάλληλοί του δεν πληρώνονται κανονικά αλλά και από τα όσα ακούγονται και στους διαδρόμους αλλά και σε συσκέψεις για το κόστος συντήρησης του κτιρίου της Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι εξοφλήθηκαν για όλο το 2011 αλλά για το 2012 έχουν πληρωθεί μόνο έναντι για κάθε μήνα, ενώ έχουν πάρει όλο το δώρο του Πάσχα, γιατί δεν γινόταν κι αλλιώς.
Οσο για το κτίριο, μπορεί πολλές από τις υπηρεσίες να μεταφέρθηκαν στην Ιπποκράτους για να εξοικονομηθούν χρήματα, αλλά το ενοίκιο θεωρείται δυσβάσταχτο και η συντήρηση πολλών “εξτρά”
που υπάρχουν εκεί (σάουνες, γυμναστήριο κ.α.) κοστίζει...


Η σκέψη λοιπόν που κυριαρχεί είναι η επιστροφή στο ιδιόκτητο κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη, που μπορεί να μην είναι βιοκλιματικό, αλλά δεν έχει ενοίκιο. Όλα λένε θα κριθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Αν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ συρρικνωθεί κι άλλο, η μετακόμιση θεωρείται σίγουρη.


newsit
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar