ptp

Home » » Κανό μέσα στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιώργος, απίστευτο φαγοπότι!

Κανό μέσα στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιώργος, απίστευτο φαγοπότι!

Written By sitemp3 on Senin, 23 Juli 2012 | 04.07

Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάρη. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή. Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες. Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση! Πρόκειται για το καμάρι του γυμναστηρίου, καθώς αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στη
γυμναστική. Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκησης είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται. Οχι, καπελάκι για τον «ήλιο» δεν δίνουν οι κατασκευαστές. Βλέπετε δεν ήξεραν ότι θα πωληθεί στο ΠΑΣΟΚ.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος. Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρια, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ένα ποδήλατο με πλάτη, αλλά χωρίς εκτεθειμένες καδένες, ώστε να μην επιχειρήσει κάποιος εργαζόμενος να μιμηθεί τον κ. Παπανδρέου. Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα γυμναστήριο ικανό να υποστηρίξει Ολυμπιονίκες ή ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα όπως η ορειβασία. Οχι όμως για βουναλάκια, αλλά για Κιλιμάντζαρο, Εβερεστ και βάλε. Με αυτά κι αυτά οι απλήρωτοι επί επτά μήνες εργαζόμενοι μιλούν για... ΠΑΣΟΚ travel. 
Στο τέλος του 2004, κατά τον πρώτο χρόνο της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, το χρέος του κόμματος ανερχόταν περίπου στα 50 εκατ. ευρώ. Σήμερα είναι στα 130 εκατ. ευρώ! Στο ενδιάμεσο τα λειτουργικά έξοδά του εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Μια ματιά στους ισολογισμούς είναι αποκαλυπτική: το 2006, το τότε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε έσοδα 21 εκατ. και ξόδεψε 31 εκατ. ευρώ! Το επόμενο έτος τα έσοδα αυξήθηκαν στα 27 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ανέβηκαν και τα έξοδα, τα οποία έφτασαν στα 32 εκατ. ευρώ. Το 2008 τα έσοδα ήταν 26 εκατ. και τα έξοδα 34 εκατ. ευρώ. Το 2009, λόγω εκλογών, το ΠΑΣΟΚ έβαλε στα ταμεία του 36 εκατ. αλλά έβγαλε 42 εκατ. ευρώ! Και το 2010, εν μέσω πλέον μνημονίου, τα έσοδα ήταν 23 εκατ. και τα έξοδα 32 εκατ. ευρώ! 
Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πλέον στα χέρια ειδικής επιτροπής η οποία αποτελείται από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών, την Grant Thornton, την Ernst & Young και την PriceWaterHouse. Βέβαια, «φυσικά» παραστατικά πριν από το 2007 δεν υπάρχουν, καθότι αποφασίστηκε να δοθούν για πολτοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, οι ελεγκτές έχουν επικεντρωθεί στις υπέρογκες δαπάνες για το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης και τις μετακινήσεις. Τα ταξίδια των στελεχών στοίχισαν τα τελευταία χρόνια στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ! Για όλα αυτά το κόμμα πλήρωνε πάντα μετρητά, όπως και τους λογαριασμούς τηλεφώνων των στελεχών του. Είχαν διατεθεί περισσότερα από 300 κινητά, με ορισμένους από τους κατόχους τους να στέλνουν στα κεντρικά λογαριασμούς έως και... 4.000 ευρώ τον μήνα! 

πρωτο θεμα
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar